понеделник, 3 юли 2017 г.

Завръщането на магията






Това не е ревю -това е едно голямо завръщане...

    Скъпи приятели, с искрена радост имам възможността да приветствам възраждането на клуб за игри "Аркозия". Официално клубът отново отвори врати миналата седмица, с ефектни демонстрации на настолни приключенски игри. "Аркозия" може да откриете в Детския отдел към Общинската библиотека "Боян Пенев" в гр. Разград.

Dragon Strike в клуб Аркозия, гр.Разград
    Отварянето на клуба се дължи на неуморните действия на Дамян "Ян" Христов, който този път е получил подкрепа и от общинските власти. "BoarDDelights" нямаше как да пропусне завръщането на клуб "Аркозия" и да не си побъбри с бате Ян.



Ицо : Ян, завръщането на "Аркозия"е страхотна новина.


Ян : Така е. Беше трудно и отне известно време, но се получи. Искам да благодаря на всички, които помогнаха "Аркозия" да възкръсне. Смея да твърдя, че това е едно голямо събитие за гейминг културата какво в Разград, така и в региона.


Legends of Andor, клуб "Аркозия", гр. Разград
Ицо : Хората могат да ви намерят в общинската библиотека "Боян Пенев". А какво да очакват всички ентусиаст от новата "Аркозия" ?

Ян : Седалището ни е в Детския отдел на библиотеката, в гр.Разград. Официално открихме клуба тази седмица с настолни игри, които пожънаха страхотен успех сред гостите. Естествено, те няма да са единствения фокус при нас. Както знаеш, Ицо, стар ролевеец като мен няма как да изостави голямата си любов. В "Аркозия" ще намерите игрови групи посветени на популярни ролеви игри, с акцент върху Dungeons&Dragons (бел.ред. усмихва се ). Каня всички, които проявяват интерес да се включат в тях, а при желание, защо не и да водят такава група. Приготвил съм и други изненади, които предстоят в "Аркозия", затова смело идвайте при нас, за да се забавляваме заедно !


Ицо : Благодаря ти, Ян. Аз също ще си позволя, от името на "BoarDDelight", да поканя всички геймъри от гр.Разград и региона в клуб "Аркозия". Мястото където се случва магията !



Препасвайте меч или си пригответе най-силните заклинания - клуб "Аркозия" ви чака за шеметни приключения !





За повече инфо : arkhosia@abv.bg

Линк към интервюто с Дамян "Ян" Христов в рубриката "Перо и зар" :

Дамян "Ян" Христов : Открийте игрите !

Няма коментари:

Публикуване на коментар